تا پیش از این گوگل در این بخش نقص بزرگی داشت که حتماً باید دستگاه با حساب کاربری گوگل فعال، به اینترنت متصل میشد تا بتوان بر مکان و دسترسیهای آن نظارت داشته و تغییر ایجاد کرد. اما به نظر این شرکت نیز قصد دارد روشی مشابه رقبای اصلی خود یعنی اپل و سامسونگ را دنبال کند.
بنابر گزارشهای منتشر شده، شرکت گوگل در نسخه جدید پلتفرم Find My Device قصد دارد روند شبکه سازی بین دستگاههای اندرویدی و ابزارهای پوشیدنی بهرهمند از سیستم عامل WearOS را آغاز کند.
با یک شبکه بهروزرسانی شده Find My Device، سرویسهای مکان از سایر دستگاههای Android میتوانند به یافتن گوشیهای گمشده دیگر کاربران این پلتفرم کمک کنند. از آنجایی که اطلاعات در این بخش رمزگذاری شده است، تنها صاحب دستگاه پیدا شده می داند که دستگاه او در چه مکانی یافت شده تا امنیت دستگاه نیز تضمین شود.
آیا Find My Device گوگل از Find My اپل بهتر است؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم، در صورتی که گوگل قابلیت ارائه گزارش مکانی از محل دستگاه به صاحب آن، بدون نیاز به اتصال به اینترنت را فراهم کند، بدون شک با شبکهای بسیار بزرگتر از رقیب اپلی اش، این هدف انجام خواهد شد. اپل در یکی از مراسم گذشته خود اعلام کرده بود که با ارتقای دستگاهها و پلتفرم Find My، صدها میلیون دستگاه بهرهمند از اکوسیستم شرکت، به هم متصل میشوند؛ حالا تصور کنید که این رقم دهها برابر بیشتر شده و به ۳ میلیارد دستگاه اندرویدی بسط پیدا کند. مسلماً با اتصال این حجم بزرگ از ابزارها، میتوان پتانسیل و شانس بیشتری برای موفقیت گوگل قائل شد.
گفتنی است که گوگل هنوز زمان رسمی برای عرضه عمومی قابلیت بروزرسانی شده Find My Device و پشتیبانی از یافتن دستگاههای اندرویدی بدون نیاز به اینترنت را اعلام نکرده است ولی بدون شک این قابلیت در بروزرسانیهای آتی و شاید طی حداکثر شش ماه آینده، این ابزار در گوگل پلی استور ارائه شده و در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.